Idag sa vi hejdå till Gilli T efter att ha spenderat nästan två veckor där. Vi har haft det så himla bra, jag älskar Gilli T och hade kunnat stanna hur länge som helst men det var dags att ta sig vidare. Vi solade, badade, festade, gick på pedikyr, tog en helkroppsmassage, hyrde cyklar och åkte till andra sidan ön för att kolla på solnedgången, åkte på en partybåt, hade poolparty/födelsedagsfest på hostlet och träffade (som alltid på denna resa) så otroligt många härliga människor. Är så tacksam för allt vi gör och alla vi möter. 

Nu befinner vi oss i Ubud. Vi bor på ett hostel/hotell som är ett omgjort tempel, riktigt häftigt och så fint. Idag har vi inte gjort så mycket. Jag var väldigt trött och sov mest. På kvällen gick vi ut och åt thaimat med tjejerna från Lund som vi träffade på Gilli, dem bor på samma ställe som oss. Imorgon ska vi förmodligen "hyra" en chaufför som kör runt oss hela dagen. Vi har tänkt att åka och kolla på tempel och risfält, lite kultur behöver vi efter lata veckor på Gilli. 

Vi ber förresten om ursäkt för dåligt bloggande, lusten har inte funnits. Mer bilder från veckorna på Gilli kommer så fort jag får Wifi på min telefon.

Ha det bäst, puss!

Erika, Johanna, Nikki och Hanna från Stockholm 


På partybåten med Fanny, Pontus och Mimmie

Poolparty 


Vårt hostel som hade både pool och klättervägg



❤️