Hej på er! 

Den dåliga uppdateringen beror på att vi bor ute i buschen utan tillgång till Wifi. 

I söndags lämnade vi Cairns och tog oss neråt till nästa destination, Magnetic Island. När vi kom fram till hostlet blev vi smått chockade. Det ligger mitt ute i skogen och vårt rum var en bungalow med endast en stor säng och mängder av småkryp. Först undrade vi hur vi skulle överleva 4 nätter här men det går faktiskt riktigt bra. 

Direkt efter ankomst bestämde vi oss för att ta bussen till öns mataffär. Efter en timmas handlande var vi nära på att missa bussen och ficki panik springa med 6 matkassar och hann med bussen i sista sekund. Ingen bra start helt enkelt. 

Igår spenderade vi dagen nere vid stranden och vid poolen. Eftersom det var australia day bestämde vi oss för att på kvällen hänga med några engelska tjejer till öns största hostel för fest. Där hängde vi med ett skönt gäng svenskar och avslutade kvällen med ett australiensiskt house party. 

Idag startade vi dagen med att checka ut från vår bungalow för att senare checka in i en bungalow för sex personer. Sedan var det dags för dagens aktivitet, Koala 
Sanctuary. Det var som ett litet zoo där vi fick se och hålla i massa olika djur bl.a. en sköldpadda, en fågel, olika ödlor, en orm och det bästa av allt, en koala. Koalan var så söt! 

Resten av dagen har spenderats vid poolen och planerade inför fortsättningen av resan. Imorgon ska vi ut på hike och mata wallabees. På torsdag åker vi vidare mot whitsundays. 

Puss & kram från oss